Satisfyer Gentle Lubricant CLASSIC 150 ml

Satisfyer Gentle Lubricant CLASSIC 150 ml

10.65 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Špeciálne vyvinuté lubrikanty Satisfyer na vodnej báze sú ideálne prispôsobené hračkám Satisfyer, takže sú šetrné k materiálu a super účinné. Dlhotrvajúce zloženie zaisťuje prirodzene vlhký pocit.

Satisfyer Gentle Classic lubrikant je perfektnou voľbou pre prirodzené potešenie: žiadne efekty, iba pocity bez trenia. Je vhodný na použitie pri sexe, ale vďaka zloženiu na vodnej báze je šetrný aj k sexuálnym hračkám. Lubrikant na vodnej báze od Satisfyer vo verzii Classic je skvelý pre ženy aj páry. Hodvábne zloženie bez zbytočných prísad poskytuje zvýšenú lubrikáciu a robí zážitok s vašim partnerom alebo Satisfyer dlhotrvajúci, hladký a prirodzený. Zloženie bez oleja a tuku možno tiež použiť s kondómami. Vďaka jemnému zloženiu na vodnej báze môžete Gentle Classic používať aj so svojou obľúbenou silikónovou hračkou Satisfyer. Lubrikant je ideálny aj pre zmyselné milostné hrátky s partnerom. Nádoba s objemom 150 ml je ideálna na cesty a nejaký čas vám vydrží.

Zloženie
Aqua, Glycerín, Hydroxyetylcelulóza, Fenoxyethanol, Allantoín, Kyselina benzoová.

Náš lubrikačný gél Gentle Classic je ideálnou voľbou pre prirodzené potešenie: Žiadne efekty, iba pocit ničím nerušeného potešenia. Vhodný na použitie pri sexe, ale vďaka svojmu zloženiu na vodnej báze je tiež šetrný k erotickým hračkám.

Čo dokáže lubrikačný gél Gentle Classic od Satisfyer?
Lubrikačný gél od Satisfyer v klasickom variante sa hodí pre ženy aj pre páry. Vďaka svojmu hodvábnemu zloženiu bez zbytočných látok sa postará o príjemné zvýšenie klznosti a dodá zážitku s tvojím partnerom alebo s tvojím vibrátorom Satisfyer dlhodobú poddajnosť a prirodzenosť. Zloženie neobsahuje oleje a tuky a je vhodné aj na použitie s kondómom.

Môžem používať lubrikačný gél Gentle Classic so svojim vibrátorom Satisfyer?
Vďaka jemnému zloženiu na vodnej báze môžeš gél Gentle Classic používať aj so svojim najobľúbenejším silikónovým vibrátorom Satisfyer. Tento lubrikačný gél sa veľmi dobre hodí aj pre zmyselné intímne hrátky s tvojím partnerom.
Vďaka náplni s objemom 150 ml má tento lubrikant skvelú veľkosť na cesty a pretože je veľmi výdatný, vydrží naozaj dlho.

Názov:
Satisfyer Gentle Lubricant CLASSIC 150 ml
SKU:
4019514304784
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. Nakupujte z obrovského množstva erotického tovaru. Naša ponuka je naozaj obrovská. Široký výber erotických hračiek a pomôcok. Rýchle doručenie až k vám domov. Neustále pre vás rozširujeme našu ponuku erotických hračiek.
Vyberajte z ponuky
5617
produktov
1
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Erotech.sk