Master Series Bound Goddess Drip Candle Red

Master Series Bound Goddess Drip Candle Red

19.04 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Master Series Bound Goddess Drip Candle Red

Zažite tú správnu atmosféru s touto kvapacou sviečkou od značky Master Series. Táto elegantná vosková sviečka nie je iba vizuálne pôsobivá, ale stane sa aj kľúčovým prvkom vašich intenzívnych chvíľ. Či už hľadáte spôsob, ako vyvolať romantickú náladu, alebo si prajete pridať zábavný prvok do vášho vzťahu, táto sviečka je pre to ideálna.

Unikátnosť sviečky spočíva v jej nízkom topení. To platí, že vosk sa pomaly a jemne rozlieva, čo prináša vzrušujúce a lákavý prvok do vašich intímnych hrať. Navyše je sviečka bez parfumu, čo je perfektnou voľbou pre tých, ktorí sú citliví na silnú vôňu.

Viac ako to, vosk z tejto sviečky nielenže rozohreje atmosféru, ale aj hydratuje. Ako sviečka postupne horí a vosk kvapká, bude rozmaznávať vašu kožu, a budete si môcť užívať pocit luxusu.

Pri pikantných hrátkach nezabudnite mať po uteráku, aby ste zachytili ruky kvapky. Môže to byť trochu neporiadok, ale to je súčasťou zábavy. A nemajte obavy, vosk je možné následne jednoducho zotrieť a vyčistiť všetky zvyšky.

Po použití sviečky nezabudnite, že vaša pokožka si zaslúži extra starostlivosť. Aplikujte hydratačný krém, aby sa vaša koža potvrdila po tomto zmyselnom zážitku. Či už plánujete romantický večer alebo ste naladení na hravejšie zážitky, táto sviečka je pripravená premeniť vaše večery na nezabudnuteľné okamihy.

Master Series Bound Goddess Drip Candle Red

Dostaňte sa do tej správnej nálady s touto kvapacou sviečkou od značky Master Series. Táto krásna vosková sviečka je nielen vizuálny zážitok, ale aj všestranným doplnkom vašich intímnych chvíľ. Či už chcete navodiť zmyselnú atmosféru alebo pridať do vášho vzťahu trochu hravosti, táto sviečka je na to ako stvorená.

Čo robí túto sviečku skutočne výnimočnou, je jej nízky bod topenia. To umožňuje, aby vosk kvapkal pomaly a rovnomerne a dodal vašim dobrodružstvám vzrušujúci a zvodný rozmer. Okrem toho je táto sviečka bez zápachu, takže je ideálnou voľbou pre osoby citlivé na silné vône.

Ale je toho viac. Vosk tejto sviečky je nielen zmyselný, ale aj zvlhčujúce. Ako sviečka pomaly horí a vosk odkvapkáva, bude vašu pokožku rozmaznávať, takže budete mať pocit, že si doprajete luxus.

Pokiaľ sa chystáte na nejakú nezbednú zábavu, majte po ruke handričku alebo uterák, aby ste zachytili prípadné striekance. Môže to byť špinavá záležitosť, ale to je súčasťou vzrušenia. A nebojte sa, potom môžete vosk ľahko zotrieť a vyčistiť všetky zvyšky.

Nezabudnite potom svojej pleti venovať zvýšenú pozornosť. Hydratujte svoju pokožku kvalitným hydratačným krémom a vychutnajte si zmyselný zážitok, ktorý vám táto sviečka priniesla. Či už teda chcete umocniť romantickú atmosféru alebo si užiť nejakú nezbednú zábavu, táto sviečka je pripravená urobiť z vašich večerov nezabudnuteľné.

Názov:
Master Series Bound Goddess Drip Candle Red
SKU:
0848518053077
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. Nakupujte z obrovského množstva erotického tovaru. Naša ponuka je naozaj obrovská. Široký výber erotických hračiek a pomôcok. Rýchle doručenie až k vám domov. Neustále pre vás rozširujeme našu ponuku erotických hračiek.
Vyberajte z ponuky
5617
produktov
1
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Erotech.sk