Siliconeglide Perfect Glide 250 ml

Siliconeglide Perfect Glide 250 ml

13.42 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Siliconeglide Perfect Glide 250 ml

Objavte úžasne hladký sklz a mimoriadny komfort s Siliconeglide Perfect Glide 250 ml od preslávenej značky Waterglide. Tento prvotriedny silikónový lubrikant je vytvorený tak, aby poskytoval dlhotrvajúci a zamatovo hladký pocit, ktorý obohatí vaše intímne chvíle a zaistí maximálne potešenie.

Vhodný pre všetky druhy erotických aktivít, či už ste sami alebo s partnerom. Jeho prémiové silikónové zloženie zaručuje extrémne dlhú výdrž bez potreby opakovanej aplikácie, čo vám umožní plne sa sústrediť na zážitok bez prerušenia. Kompatibilný s latexovými kondómami a väčšinou erotických pomôcok (s výnimkou silikónových hračiek).

Lubrikant je priehľadný, bez vône a chuti, čo zaisťuje diskrétne a príjemné použitie. Jeho hypoalergénne a dermatologicky testované zloženie je bezpečné aj pre citlivú pokožku. Vďaka jednoduchej aplikácii a ekonomickému baleniu s objemom 250 ml je ideálnym doplnkom pre každú spálňu.

Pre maximálne pohodlie a potešenie naneste malé množstvo lubrikantu na požadovanú oblasť a vychutnajte si bezchybný sklz. Po použití sa ľahko zmýva mydlom a teplou vodou.

Zažite novú úroveň intimity s Siliconeglide Perfect Glide 250 ml od Waterglide a užite si hodvábne hladký zážitok, ktorý vás nikdy nesklame.

Siliconeglide Perfect Glide 250 ml

Zažite dokonalý sklz a neuveriteľný komfort s Siliconeglide Perfect Glide 250 ml od renomovanej značky Waterglide. Tento vysoko kvalitný silikónový lubrikant je navrhnutý tak, aby poskytoval dlhotrvajúci a hodvábne hladký pocit, ktorý obohatí vaše intímne chvíle a zaistí maximálne potešenie.

Je ideálny pre všetky typy erotických aktivít, či už ste sami alebo s partnerom. Jeho prémiové zloženie na báze silikónu zaisťuje extrémne dlhú výdrž bez nutnosti opakovaného nanášania, čo vám umožní sústrediť sa na zážitok bez prerušenia. Je vhodný na použitie s latexovými kondómami a väčšinou erotických pomôcok (s výnimkou silikónových hračiek).

Lubrikant je bezfarebný, bez zápachu a bez chuti, čo zaisťuje diskrétne a príjemné použitie. Jeho zloženie je hypoalergénne a dermatologicky testované, takže je bezpečný aj pre citlivú pokožku. Vďaka jednoduchej aplikácii a ekonomickému baleniu s objemom 250 ml je ideálnym doplnkom pre každú spálňu.

Pre maximálne pohodlie a potešenie aplikujte malé množstvo lubrikantu na požadovanú oblasť a užite si bezproblémový sklz. Po použití je ľahko zmývateľný mydlom a teplou vodou.

Objavte nový rozmer intimity s Siliconeglide Perfect Glide 250 ml od Waterglide a doprajte si hodvábne hladký zážitok, ktorý vás nesklame.

Názov:
Siliconeglide Perfect Glide 250 ml
SKU:
4019514306405
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. Nakupujte z obrovského množstva erotického tovaru. Naša ponuka je naozaj obrovská. Široký výber erotických hračiek a pomôcok. Rýchle doručenie až k vám domov. Neustále pre vás rozširujeme našu ponuku erotických hračiek.
Vyberajte z ponuky
5617
produktov
1
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Erotech.sk