INTT Vibration! Ganjah 15 ml

INTT Vibration! Ganjah 15 ml

21.5 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

 INTT Vibration! Ganjah 15 ml

Tingling Effect Gél Vibration Ganjah značky intt je prémiový produkt, ktorý obsahuje vysoko kvalitné rastlinné výťažky z Amazónie a olej z konopných semienok. Tento olej je známy svojou schopnosťou vyživovať a jemne sa starať o citlivú pokožku v intímnych oblastiach, čím poskytuje extra komfort a hydratáciu.

Gél je navrhnutý tak, aby prinášal jedinečný vibračný, pulzujúci a hrejivý efekt, ktorý vytvára intenzívne pocity a môže vyvolať silný orgazmus. Vďaka svojim špeciálnym vlastnostiam zaisťuje, že vaše intímne chvíle budú nielen vzrušujúce, ale aj veľmi príjemné.

Jeho použitie je veľmi flexibilné. Môžete ho aplikovať samostatne pre osobnú stimuláciu, alebo ho použiť v kombinácii s partnerom na obohatenie vašich spoločných chvíľ. Gél je tiež vhodný na použitie pri orálnom sexe, čo z neho robí univerzálny doplnok pre rôzne sexuálne aktivity.

Použitie gélu je jednoduché: stačí naniesť malé množstvo na intímne oblasti a jemne rozotrieť. Tento krok aktivuje jeho stimulujúce účinky, ktoré zvýšia intenzitu vašich pocitov a prispejú k väčšiemu potešeniu. Gél je určený iba na vonkajšie použitie, takže by mal byť aplikovaný iba na pokožku a nemal by byť vnútorne aplikovaný.

Tingling Effect Gel Vibration Ganjah od intt ponúka nielen skvelú starostlivosť o pokožku vďaka svojim výživným zložkám, ale aj inovatívnu stimuláciu, ktorá vás zavedie na novú úroveň intímneho potešenia. Jeho jedinečné vlastnosti a efektivita zaistí, že každé použitie bude nezabudnuteľným zážitkom.

Prečo si vybrať Vibration! Ganjah 15 ml od intt:

  • Stimulačný gél pre neho aj pre ňu
  • S výživným konopným olejom
  • S rastlinnými výťažkami z Amazónie
  • Hrejivé, brnenie, pulzovanie
  • Úžasné pocity pre neho aj pre ňu!

Zloženie:

Voda, Polysorbát-20, Alkohol, Polysorbát 80, Glycerín, Propylénglykol, Carbomer, Arginín Mentha Arvensis Leaf Oil, Cannabis Sativa Seed Oil (H

 INTT Vibration! Ganjah 15 ml

Tingling Effect Gel Vibration Ganjah od intt má vysoko kvalitné rastlinné výťažky z Amazónie a olej z konopných semienok, ktorý vyživuje citlivú pokožku v intímnych partiách. Má jedinečný vibračný, pulzujúci a hrejivý efekt, ktorý dokáže vytvoriť intenzívne pocity a spôsobiť orgazmus. Môže byť použitý samostatne alebo s partnerom. Možno ho použiť aj pri orálnom sexe. Stačí naniesť malé množstvo na intímne partie a jemne rozotrite. Len na vonkajšie použitie.

Prečo si vybrať Vibration! Ganjah 15 ml od intt:

  • Stimulačný gél pre neho aj pre ňu
  • S výživným konopným olejom
  • S rastlinnými výťažkami z Amazónie
  • Hrejivé, brnenie, pulzovanie
  • Úžasné pocity pre neho aj pre ňu!

Zloženie:

Voda, Polysorbát-20, Alkohol, Polysorbát 80, Glycerín, Propylénglykol, Carbomer, Arginín Mentha Arvensis Leaf Oil, Cannabis Sativa Seed Oil (HEMP Oil), Aróma, Fenoxyetanol, Aminometyl Propanol, Disodium EDTA

Názov:
INTT Vibration! Ganjah 15 ml
SKU:
5600304015332
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. Nakupujte z obrovského množstva erotického tovaru. Naša ponuka je naozaj obrovská. Široký výber erotických hračiek a pomôcok. Rýchle doručenie až k vám domov. Neustále pre vás rozširujeme našu ponuku erotických hračiek.
Vyberajte z ponuky
5617
produktov
1
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Erotech.sk